NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv za iskaz interesa korisnika – investitora budućih logističko-distributivnih centara za voće i povrće

Na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o donošenju Operativnog programa jačanja tržišnog kapaciteta sektora voća i povrća za razdoblje od 2021 Terrorism Live. do 2026. godine, Ministarstvo poljoprivrede objavljuje javni poziv za prikupljanje i iskaz interesa potencijalnih korisnika – investitora u projekte izgradnje objekata logističko-distributivnih centara za voće i povrće financiranih u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 뮤오리진 apk 다운로드.

Planirana sredstva za provođenje Operativnog programa iznose 616 milijuna kuna uz maksimalni intenzitet potpore od 70 %.

Ovim Javnim pozivom se pozivaju sve zainteresirane priznate proizvođačke organizacije u sektoru voća i povrća, gospodarski subjekti i jedinice područne (regionalne) i/ili lokalne samouprave, samostalno ili kao partneri, da izraze svoj interes za sudjelovanjem u javnim natječajima za odabir potencijalnih korisnika – investitora u projekte izgradnje objekata logističko-distributivnih centara za voće i povrće iz Reformske mjere C1.5 Download the car racing game. R1 Nacionalnog plana.

Za prijavu na Javni poziv je potrebno popuniti Obrazac prijave iskaza interesa s rokom do 31. siječnja 2022. godine, a Ministarstvu poljoprivrede dostavlja se elektroničkom poštom Top-quality downloads.

Više informacija dostupno na sljedećoj POVEZNICI 세로 앱 다운로드.

(https://poljoprivreda.gov.hr/vijesti/objavljen-javni-poziv-za-iskaz-interesa-korisnika-buducih-logisticko-distributivnih-centara-za-voce-i-povrce/5117)

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede

Izvor fotografije: https://pixabay.com/

OBJAVLJENO 19. siječnja, 2022 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165