NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018. godini

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je jučer na svojim internetskim stranicama poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima, za koje je ukupno planirano 67,5 milijuna kuna.

Iz Ministarstva pozivaju jedinice lokalne samouprave, osnivače dječjih vrtića da sukladno pozivu prijave projekte koji pridonose poboljšanju materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja poziva na internetskoj stranici Ministarstva, na kojoj je dostupna dokumentacija za prijavu u kojoj su, između ostalog, sadržane i upute za prijavitelje (22. ožujka 2018. godine).

Najviši iznos sufinanciranja Ministarstva po Korisniku je 2.000.000,00 kuna.

Prihvatljive aktivnosti:

  • Izrada projektne dokumentacije
  • Izgradnja//nastavak izgradnje ili nadogradnja objekata
  • Sanacija, rekonstrukcija, adaptacija objekata ili dijela objekata
  • Opremanje fiksnom opremom, uređenje okoliša, uređenje vanjskih terena
  • Energetska obnova objekata.

Dokumentacija za prijavu dostupna je na poveznici: http://www.mspm.hr/vijesti-8/poziv-za-prijavu-projekata-usmjerenih-na-poboljsanje-materijalnih-uvjeta-u-predskolskim-ustanovama-djecjim-vrticima-u-2018-godini/8905 .

Za sva dodatna pitanja i pomoć prilikom izrade projektnih prijava, djelatnici Odjela za infrastrukturu i energetiku Vam stoje na raspolaganju.

OBJAVLJENO 22. veljače, 2018 u kategoriji Infrastruktura
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919