NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv za udruge za prijavu projekata udruge OVISNOST (Državni proračun 2013.)

Cilj Natječaja je prevencija ovisnosti koja podrazumijeva i uključuje aktivnosti usmjerene prema (1) ovisnosti o supstancama (alkohol, cigarete, droge) i (2) ovisnosti koje nisu povezane sa supstancama nego s navikama i ponašanjima kao što su ovisnost o kockanju/klađenju, ovisnost o internetu, računalnim igricama, društvenim mrežama i slično. Selektivni preventivni projekti - projekti kojima je cilj očuvanje zdravlja i sprječavanje pojave bolesti u skupinama osobito ugroženih pojedinaca i obitelji (npr 최성원 다운로드. djeca i mladi s poteškoćama u učenju i/ili ponašanju, djeca i mladi iz obitelji ovisnika, osobe s problemima duševnog zdravlja, itd.).

Cilj ovog Natječaja je podržati provedbu projekata udruga koje djeluju na području ovisnosti u Republici Hrvatskoj, a koji su usmjereni na ranu identifikaciju konzumenata i ovisnika, motiviranje i pomoć ovisnicima u upućivanju na liječenje, odvikavanje ili rehabilitaciju odnosno provedbu programa odvikavanja i rehabilitacije ovisnika o drogama, alkoholu i drugim sredstvima ovisnosti Free download of borders.

PRIORITETNA PODRUČJA:

Z0-1.  Financiranje projekata udruga koje provode programe odvikavanja i rehabilitacije ovisnika;
Z0-2.  Financiranje projekata udruga koji provode programe ranog otkrivanja konzumenata i ovisnika te motiviranja i pomoći za upućivanje na liječenje i odvikavanje cs2 free download.

 

Ukupan iznos raspoloživih financijskih sredstava koja se dodjeljuju prema ovom Natječaju iznosi  700.000,00 kuna, a predviđenim iznosom financirat će se do 14 projekata 십자수도안 다운로드.

Najmanji iznos koji se može zatražiti i odobriti za pojedini projekt je 50.000,00 kn (pedeset tisuća kuna), a najveći 100.000,00 kn (sto tisuća kuna) 슬롯머신 다운로드.

Na ovaj Natječaj mogu se prijaviti isključivo:

 – Udruge koje su registrirane i djeluju na području jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave ili na području Republike Hrvatske, upisane u Registar udruga Republike Hrvatske i koje udovolje općim uvjetima ovoga Natječaja national location of Xinjiang's ambitions.

Rok za prijavu na natječaj je 30 dana od dana objave, zaključno s 16. svibnja 2013. godine.

Svi potrebni dokumenti mogu se pronaći na web stranici Ministarstva zdravlja ili u VIDRA-i – Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Active Sync Download.

OBJAVLJENO 7. svibnja, 2013 u kategoriji Zdravstvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165