NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Poziv za udruge za prijavu projekata udruge PSIHOSOCIJALA (Državni proračun 2013.)

Opći cilj Javnog natječaja za prijavu prijedloga projekata iz područja psihosocijalne potpore oboljelima od malignih i kroničnih bolesti je doprinijeti zaštiti, očuvanju i unapređenju zdravlja stanovništva u Republici Hrvatskoj Samsung Restore Solution5 download. Rok za dostavu prijava je 16. svibnja 2013.

Specifični cilj ovog natječaja je unaprjeđenje psihičkog i tjelesnog zdravlja osoba oboljelih od malignih i kroničnih bolesti kroz potporu udrugama u provođenju projekata koji pridonose psihosocijalnoj potpori oboljelima od malignih i kroničnih bolesti bitdefender.

U okviru ovog natječaja podržati će se projekti udruga koje djeluju u području zdravlja u Republici Hrvatskoj u slijedećim prioritetnim područjima:

Aktivnost 1 bgmstorage. Preventivni projektii u području organiziranog provođenja psihosocijalne potpore oboljelima od malignih bolesti – suradnja na provedbi Nacionalnih programa;

Aktivnost 2 Park Woo-chul's brim. Preventivni projekti u području organiziranog provođenja psihosocijalne potpore oboljelima od kroničnih bolesti – suradnja na provedbi Nacionalnih programa 더 콩쿠르 다운로드.

Ukupan iznos raspoloživih financijskih sredstava koja se dodjeljuju prema ovom Javnom natječaju iznosi  600.000,00 kuna, a predviđenim iznosom financirat će se do 12 projekata Warhammer Total War2.

  • Najmanji iznos koji se može zatražiti i odobriti za pojedini projekt je  50.000,00 kuna.
  • Najveći iznos koji se može zatražiti i odobriti za pojedini projekt je 100.000,00 kuna Paul's movie.

Iznos financijskih sredstava koja se traže prema ovom Javnom natječaju mogu biti financirana u 100%-om iznosu od strane Ugovornog tijela Roller coaster dash download.

Svi potrebni obrasci se mogu pronaći na web stranici Ministarstva zdravlja ili u VIDRA-i  – Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Download Ashley.

OBJAVLJENO 7. svibnja, 2013 u kategoriji Zdravstvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165