NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Predstavljen EU natječaj „Podrška razvoju Centara kompetencija“ ukupne vrijednosti 786 milijuna kuna i dodijeljene prve Odluke o financiranju u okviru EU natječaja „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja”

U srijedu, 29. ožujka 2017. godine, u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta održana konferencija povodom pokretanja druge faze Ograničenog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava „Podrška razvoju Centara kompetencija“ (CEKOM) 시마 과장 다운로드. Konferencija je održana u Zagrebu te su na njoj sudjelovali Predsjednik Vlade Republike Hrvatske mr. sc. Andrej Plenković, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr 멘탈리스트 다운로드. sc. Martina Dalić te ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.

Osnovni cilj predstavljanja bio je informirati potencijalne prijavitelje i njihove partnere o mogućnostima i uvjetima korištenja sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u okviru Javnog poziva za CEKOM-e 새마을 다운로드.

Također, u okviru konferencije dodijeljene su prve tri Odluke o financiranju u okviru EU natječaja Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja“, ukupne vrijednosti preko 26 milijuna kuna bespovratnih sredstava 캡틴 판타스틱 다운로드.

Na konferenciji je kao primjer dobre prakse predstavljen i Panonski drvni centar kompetencija iz Virovitice kojeg je pisala VIDRA-a – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko – podravske županije financiran iz I 성경 지도 다운로드. natječaja iz Strukturnih fondova EU (“Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu”, Operativni program Regionalna konkurentnost 2007-2013.) odobren za financiranje u iznosu od gotovo 45 milijuna kuna, sa sufinanciranjem sredstvima EU od 99 % ukupne vrijednosti projekta Keroroffang Fang.


Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165