NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Predstavljen Pravilnik MRRFEU o financijskim korekcijama u EU projektima

Dana 22. listopada 2019. godine u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održana je sjednica Kolegija načelnika i gradonačelnika Virovitičko-podravske županije u sklopu koje se, između ostaloga, govorilo o nepravilnostima i financijskim korekcijama u EU projektima 에어포트 유틸리티 다운로드. Naime, novi Pravilnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije o financijskim korekcijama, verzija 5.1. VII./2019., predstavio je Ivan Ferenčević, viši savjetnik u Odjelu za pravne poslove, ljudske resurse i javnu nabavu Razvojne agencije VIDRA teraterm 한글 다운로드. Zahvaljujući ovoj informativnoj aktivnosti, predstavnici korisnika EU sredstava imali su priliku upoznati se sa mogućim nepravilnostima u provedbi EU projekata te sankcijama koje prijete za povrede 사랑 스무살 다운로드. Temelj za utvrđivanje nepravilnosti predstavlja postupanje koje je suprotno načelima ugrađenim u osnivačke ugovore Europske unije, odnosno Ugovor o funkcioniranju Europske unije (a koja su ugrađena i u ZJN 2016), što su sloboda kretanja robe, sloboda poslovnog nastana i sloboda pružanja usluga te načela koja iz toga proizlaze, kao što su načelo tržišnog natjecanja, načelo jednakog tretmana, načelo zabrane diskriminacije, načelo uzajamnog priznavanja, načelo razmjernosti i načelo transparentnosti Putty Hangul download. Osnovica za određivanje nepravilnosti je procijenjena vrijednost nabave iz ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava (ukoliko ugovor o javnoj nabavi još nije sklopljen) ili vrijednost ugovora o javnoj nabavi (u slučaju da je sklopljen) Java 8 64-bit.

Razvojna agencija VIDRA će nastaviti i u budućnosti, kao regionalni koordinator za Virovitičko-podravsku županiju, informirati korisnike sredstava Europske unije o pravilnom korištenju sredstava i postupcima javne nabave kao glavnom izazovu tijekom provedbe EU projekata jeju citrus.

OBJAVLJENO 24. listopada, 2019 u kategoriji VIDRA-TEC 2
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165