NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Umjetnost i kultura za mlade – poziv na prezentaciju

VIDRA- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko- podravske županije poziva vas na prezentaciju Otvorenog privremenog poziva na dostavu projektnih prijedloga Umjetnost i kultura za mlade UP.02.1.1.02. financiranog iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali Europskog socijalnog fonda.

Mladi u Hrvatskoj, a posebno mladi u nepovoljnom položaju, nedovoljno sudjeluju u kulturnim i umjetničkim sadržajima i aktivnostima. Zato je potrebno razvijati i provoditi programe koji će mladima omogućiti bolji pristup sadržajima iz područja kulture i umjetnosti te poticati njihovo aktivno sudjelovanje u navedenim programima. Na taj način mladi će unaprijediti svoje socijalne i kreativne vještine i znanja, što može rezultirati njihovom boljom integracijom u društvo, većom zapošljivosti i smanjenim rizikom od ulaska u NEET skupinu, osobe koje trenutno nisu u sustavu obrazovanja, obuke ili su nezaposlene.

Prezentacija će se održati u prostoru Velike vijećnice VPŽ

(trg Ljudevita Patačića 1, 1. kat)

31. siječnja 2017.

s početkom u 10 sati.

Radujemo se vašem dolasku.

OBJAVLJENO 26. siječnja, 2017 u kategoriji Civilno društvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165