NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Prijave na Dan obrazovanja poduzetnika

Kako bi osigurali informiranost poduzetnika o novim natječajima i pravilima te istovremeno ih motivirali za primjernu novih informatičkih rješenja u poslovanju, 13 bms 노래. prosinca u Poduzetničkom inkubatoru održat će se Dan obrazovajna poduzetnika.

Dan obrazovanja poduzetnika organizira i financira Razvojna agencija VIDRA te urope Direct Centrom Virovitica, u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom te ugovorenim vanjskim stručnjacima Power mock-up download. Edukacije se organiziraju u sklopu projekta E-poslovanje te RUPO-Jačanje ruralnog poduzetništva.

Kako bi osigurali sjedeće mjesto, molimo poduzetnike da se na vrijeme prijave putem on-line obrasca xiami music 다운로드.

PROGRAM EDUKACIJE

  • 10:00h Primjena E-računa u poslovanju
  • 11:30h Predstavljanje novih natječaja: IKT i Internacionalizacija poslovanja
  • 12:30h Primjena informatičkih rješenja u poslovanju

TEME EDUKACIJA

Primjena E-računa u poslovanju

Od prosinca 2018 아웃룩 머리글 다운로드. godine svako poduzeće koje na bilo koji način obavlja usluge ili prodaje robu obvezniku javne nabave morat će radi Zakona o elektroničkom računu izdavati eRačun Download Chrome Canary. Očekuje se da će kroz godinu dana 60.000 poduzetnika izdavati eRačune te se time želi potaknuti izdavanje eRačuna i između poduzetnika.

Elektronički račun iste je pravne snage kao njegova papirnata inačica, ali njihova glavna razlika je u načinu dostave i obrade noto sans 한글 다운로드.

Edukaciju će u sklopu projekta E-poslovanje, održati tvrtka Elektronički računi d.o.o. koja će poduzetnicima prenijeti praktično iskustvo Suaside Squad extension.

IKT i Internacionalizacija poslovanja

Razvojna agencija VIDRA predstavit će 13 8090노래 다운로드. prosinca u sklopu Dana obrazovanja poduzetnika dva aktualna natječaja za poduzetnike kojima se želi potaknuti digitalizacija i internacionalizacija poslovanja spectralab.

Riječ je o natječaju Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2 i natječaju Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2 Royal Family Download.

Primjena informatičkih rješenja u poslovanju

U sklopu projekta RUPO- Jačanje ruralnog poduzetništva pripremila edukaciju kojom će stručne osobe predstaviti kako unaprijediti svoje poslovanje kroz primjenu novih informatičkih rješenja.

Edukaciju Primjena informatičkih rješenja  održat će Visoka škola za menadžment u informatici Virovitica koja ima iskustvo u suradnji sa poduzetnicima. Edukacija je namijenjena za svim mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje. Edukacijom će MSP biti upoznati s novim informatičkim rješenjima i mogućnostima njihove implementacije u poslovanje radi unaprjeđenja poslovnih procesa.

 

OBJAVLJENO 26. studenog, 2018 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165