NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Prijavljen projekt Posjetiteljski centar “Dravska priča”

Nakon opsežne pripreme projekta, u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine“ prijavljen je ključni projekt za razvoj turističkih i edukativni sadržaja baziranih na održivom korištenju prirodne baštine u Informativno edukacijskom centu-hostelu Dravska priča kojim upravlja Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije 윈도우10 캡쳐도구 다운로드. Projekt naziva „Posjetiteljski centar „Dravska priča“ – interaktivan, inovativan i svima pristupačan doživljaj prirode“  vrijedan je 13.790.113,50 Kuna, od čega se 85% sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj 써니버거 다운로드.

Projekt je prijavljen u suradnji Javne ustanove, Razvojne agencije VIDRA, Virovitičko-podravske županije i Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije te su navedene organizacije istovremeno i projektni partneri 엘라의 계곡 다운로드. Suradnici u projektu su Prirodoslovno matematički fakultet u Osijeku, Odsjek za biologiju te Udruga osoba sa invaliditetom Slatina.

Regionalni park Mura Drava glavna je okosnica za razvoj interaktivnih sadržaja u sklopu Posjetiteljskog centra, koji će na do sad neviđeni način predstaviti floru i faunu Regionalnog parka te o njima educirati posjetitelje 칸소네 다운로드. Uredit će perivoji koji okružuju centar te što je najvažnije unutrašnji i vanjski prostor centra biti će prilagođen osobama sa invaliditetom i smanjenom pokretljivosti 짱구는 못말려 극장판 다운로드. Također će se izraditi zimski vrt u potkrovlju zgrade gdje će se prezentirati vodena staništa Regionalnog parka Mura Drava.

Pored infrastrukturnih zahvata značajnu važnost u projektu ima edukacija vodiča te izrada različitih programa škole u prirodi i terenske nastave, za što će se dodatno nabaviti potrebna oprema Download Assassin's Creed Compilation. Kako bi Dravska priča bila „ispričana“ željenim ciljnim skupinama uložit će se značajna sredstva u njezino brendiranje i promoviranje.

Ukoliko projekt bude odabran za financiranje, njegova provedba započet će već u 2017 영화 순교 다운로드. godini.

OBJAVLJENO 27. travnja, 2017 u kategoriji Okoliš
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165