NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Prijavljen projekt u sklopu programa ZAŽELI – „Pomoć u kući starima i nemoćnima s područja općine Crnac – faza III“

Općina Crnac, uz savjetodavnu potporu VIDRA-e, prijavila je projekt „Pomoć u kući starima i nemoćnima s područja općine Crnac“ u sklopu programa zapošljavanja žena „Zaželi – faza III“ ukupne vrijednosti 494.058,00 HRK 에브리온tv pc버전 다운로드.

Općina Crnac u suradnji s partnerima (HZZ Virovitica  i CZSS Slatina)  unaprijedit će radni potencijal 10 žena pripadnica ranjivih skupina s otežanim pristupom tržištu rada kroz pružanje usluge podrške i potpore za 60 krajnjih korisnika na području općine mvp2005. Krajnji korisnici ovog projektnog prijedloga su osobe starije životne dobi i nemoćne osobe kojima prijeti opasnost od siromaštva i socijalne isključenosti 호텔 델루나 8회 다운로드. Projektom se ublažava nejednakost na tržištu rada, potiče socijalna uključenost i povećava kvaliteta života. Provedba projekata traje 7 mjeseci, a u okviru kojega će se zapošljavati žene na 6 mjeseci mschart 다운로드.

Zapošljavanjem 10 žena za pomoć osobama u starijoj životnoj dobi i nemoćnim osobama u općini Crnac koja ima nizak indeks razvijenosti smanjit će se nezaposlenost (posebice ranjivih skupina) i socijalna isključenost te će se povećati borba protiv siromaštva na lokalnoj i županijskoj razini, što to će u konačnici u razdoblju tijekom provedbe projekta i nakon njega pozitivno odraziti i na razini RH HoneyJam Download.

OBJAVLJENO 25. svibnja, 2022 u kategoriji Zapošljavanje
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165