NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Prijavljen projekt „Zaželi 3 – Općina Čađavica“

Općina Čađavica, uz savjetodavnu potporu VIDRA-e, prijavila je projekt „Zaželi 3 – Općina Čađavica“ u sklopu programa zapošljavanja žena „Zaželi – faza III“ ukupne vrijednosti 494.058,00 HRK WonderBoy.

Općina Čađavica u suradnji s partnerima (HZZ PU Virovitica i CZSS Slatina)  unaprijedit će radni potencijal 10 žena pripadnica ranjivih skupina s otežanim pristupom tržištu rada kroz pružanje usluge podrške i potpore za 60 krajnjih korisnika na području općine Terraterm. Krajnji korisnici ovog projektnog prijedloga su osobe starije životne dobi i nemoćne osobe kojima prijeti opasnost od siromaštva i socijalne isključenosti msinet.ocx 다운로드. Projektom se ublažava nejednakost na tržištu rada, potiče socijalna uključenost i povećava kvaliteta života. Provedba projekata traje 7 mjeseci, a u okviru kojega će se zapošljavati žene na 6 mjeseci 인 더 더스트 다운로드.

Zapošljavanjem 10 žena za pomoć osobama u starijoj životnoj dobi i nemoćnim osobama u općini Čađavica koja ima nizak indeks razvijenosti smanjit će se nezaposlenost (posebice ranjivih skupina) i socijalna isključenost te će se povećati borba protiv siromaštva na lokalnoj i županijskoj razini, što to će u konačnici u razdoblju tijekom provedbe projekta i nakon njega pozitivno odraziti i na razini RH Metal Heart Download.

OBJAVLJENO 25. svibnja, 2022 u kategoriji Zapošljavanje
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165