NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Prijavljen projekt „Zaželi u Suhopolju – faza III“

Općina Suhopolje, uz savjetodavnu potporu VIDRA-e, prijavila je projekt „Zaželi u Suhopolju – faza III“ u sklopu programa zapošljavanja žena „Zaželi – faza III“ ukupne vrijednosti 985.197,00 HRK 익사일 다운로드.

Općina Suhopolje u suradnji s obveznim partnerima (CZSS Virovitica i HZZ PU Virovitica) planira zaposliti 20 žena koje će se skrbiti o 120 krajnjih korisnika na području Općine Suhopolje New Gothic download. Samim projektom se ublažavaju posljedice nezaposlenosti teže zapošljivih skupina, u ovom slučaju žena u lokalnoj zajednici s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem 최성원 다운로드. Cilj projekta je zaposliti 20 ženskih osoba u Općini Suhopolje koje će svojim uslugama pružati pomoći i podršku osobama starije životne dob i nemoćnima Free download of borders. Uključivanjem žena u nepovoljnom položaju na tržište rada planira se poboljšati njihov životni standard, a jednako tako podrazumijeva i borbu protiv siromaštva i smanjenje nezaposlenosti i prevenciju prerane institucionalizacije cs2 free download. Projektnim aktivnostima utjecat će se i na kvalitetu života krajnjih korisnika jer će im biti pružena podrška u svakodnevnom životu posebice onima koji žive u slabije razvijenim područjima i područjima s većom nezaposlenosti. Provedba projekata traje 7 mjeseci, a u okviru kojega će se zapošljavati žene na 6 mjeseci.

OBJAVLJENO 25. svibnja, 2022 u kategoriji Zapošljavanje
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165