NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Prijavljen projekt „Žene iz Lukača žele posao 2“

열혈전기 다운로드

Općina Lukač, uz savjetodavnu potporu VIDRA-e, prijavila je projekt „Žene iz Lukača žele posao 2“ u sklopu programa zapošljavanja žena „Zaželi – faza III“ ukupne vrijednosti 444.894,00 HRK 쿨보노 다운로드.

Ciljanu skupinu projekta čini 9 nezaposlenih žena s područja Općine Lukač s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje PU Virovitica s naglaskom na teže zapošljive skupine 심플 뮤직 다운로드. Ovim projektom Općina Lukač  zaposliti će 9 žena koje će pružati pomoć i podršku za 54 krajnja korisnika tijekom 6 mjeseci. Zapošljavanjem u projektu smanjit će se rizik od njihove socijalne isključenosti i siromaštva kao i nepovoljan položaj u društvu 짧은 동영상 다운로드. Općina Lukač doprinijet će općem cilju Poziva i time omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada pripadnicama ranjivih skupina, a posebno specifičnom cilju gdje će pomoći zapošljavanju žena u lokalnoj zajednici što će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika dcf. Provedba projekata traje 7 mjeseci, a u okviru kojega će se zapošljavati žene na 6 mjeseci.

OBJAVLJENO 25. svibnja, 2022 u kategoriji Zapošljavanje
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165