NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Prijavljen projektni prijedlog “Pristupačna Gimnazija”

Dana 22. veljače 2021. godine, Virovitičko-podravska županija je prijavila projektni prijedlog “Pristupačna Gimnazija” u okviru Javnog poziva za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021 php 5 3 다운로드. godini na području Republike Hrvatske u vrijednosti od 400.000,00 kuna.

Zgrada Gimnazije se nalazi unutar zaštićene Kulturno-povijesne cjeline grada Virovitice koja je upisana u Registar kulturnih dobara Republike Hrvatske pod registarskim brojem Z-2799 파스텔 로즈쿼츠 다운로드. Tijekom vremena izdvojeni su mnogi napori kako bi se poboljšala infrastruktura zgrade, obnovama i rekonstrukcijama, ali ono što je najbitnije su ipak učenici i pomoć kada je najpotrebnije u ostvarivanju njihovih prava gvdisplay.dll 다운로드. S obzirom na to da u trenutnoj situaciji postoji potreba za pristupačnošću zgradi osobama s invaliditetom, bilo učenika, djelatnika ili posjetitelja Gimnazije Petra Preradovića Virovitica, zbog svoje kompleksne konstrukcije nije bila izrađena Zero like dragons. Svakodnevno korištenje rampe odnosi se na desetak osoba s invaliditetom ili slabije pokretljivosti za čije će se potrebe uspostaviti na stepeništu s oba krila zgrade i na ulazu i zgradu koso podizna sklopiva platforma, kako bi se omogućio lakši ulaz u zgradu i kretanje unutar zgrade Adminlte.

Vrijednost projekta prema troškovniku iznosi 400.000,00 kuna, visina traženih sredstava po Javnom pozivu iznosi 320.000,00 kuna, dok je visina vlastitih sredstava 80.000,00 kuna. Planirani termin završetka radova je 30. studeni 2021. godine.
Projektnu prijavu je izradio regionalni koordinator, Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Vidra.

OBJAVLJENO 25. veljače, 2021 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165