NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Primjer dobre prakse – Distributivni centar za voće i povrće d.o.o.

Ravnateljica razvojne agencije Virovitičko-podravske županije VIDRA-e Emina Kovač sa suradnicom Tajanom Bukovšak je u petak 8. ožujka obišla Distributivni centar za voće i povrće d.o.o 성경찬송 무료 다운로드. koji se nalazi u velikogoričkoj Radnoj zoni Rakitovec u Zagrebačkoj županiji.

Tvrtka Distributivni centar za voće i povrće d.o.o. osnovana je 2008 Win10 English language pack download. godine na inicijativu Zagrebačke županije, Grada Velike Gorice i poljoprivredne zadruge Zagrebački voćnjaci s namjerom da postane centralno mjesto koje će omogućiti koncentraciju ponude voća i povrća poljoprivrednih proizvođača s područja Zagrebačke županije i okolnih županija Kknd.

ULO hladnjača s trenutno najmodernijom tehnologijom za skladištenje voća i povrća otvorena je u sklopu Distributivnog centra 2018 스톤에이지 모바일 다운로드. godine te je to prvi primjer ULO hladnjače koja nije u vlasništvu trgovaca već u suvlasništvu poljoprivrednih proizvođača. Građena je i opremljena europskim novcem u vrijednosti od 27 milijuna kuna, od čega je iz Europskog fonda za ruralni razvoj sufinancirano 90% naver music videos. ULO hladnjača sastoji se od 23 komore ukupnog kapaciteta 3000 tona.

Direktor distributivnog centra g. Hrvoje Bunjevac koji je predvodio službeni posjet i razgledavanje centra upoznao nas je se s načinom rada Centra kao i pogodnostima koji isti pruža 스프링부트 파일 다운로드. Cilj posjete bio je upoznati se s radom Centra kao primjerom dobre prakse obzirom da je Virovitičko-podravske županija u pripremi projektnog zadatka za projektiranje Edukativno – distributivnog centra za povrće zend optimizer.

Izradu projektno – tehničke dokumentacije Virovitičko–podravska županija planira prijaviti na Poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za sufinanciranje pripreme strateških projekata regionalnog razvoja u Slavoniji, Baranji i Srijemu galaxy genuine firmware.

OBJAVLJENO 11. ožujka, 2019 u kategoriji Ruralni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165