NOVOSTI

← Povratak na Novosti

PROGRAM RAZVOJ ZADRUŽNOG PODUZETNIŠTVA ZA 2018.


Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 1. kolovoza 2018. objavilo je javni poziv za Program „Razvoj zadružnog poduzetništva“ za 2018 Shepherd's In the Great Library. godinu. Ovaj otvoreni javni poziv namijenjen je subjektima malog gospodarstva koji su registrirani kao zadruge.
Temeljem Programa “Razvoj zadružnog poduzetništva” dodjeljivat će se bespovratna sredstava gospodarskim subjektima koji su registrirani kao zadruge u svrhu poticanja razvoja zadružnog poduzetništva koje ostvaruje tržišnu uspješnost, povećava zaposlenost te potiče rast i razvoj gospodarstva maroon 5 animals.
Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Otvorenog javnog poziva je 1.000.000,00 kuna.
Prijava (Prijavni obrazac s propisanom dokumentacijom) se podnosi Ministarstvu neposredno ili putem pošte od 01.09.2018 커스텀레뇨3 다운로드. godine na adresu:
MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA
Prijava na Otvoreni javni poziv za Program „Razvoj zadružnog poduzetništva“ za 2018 비주얼 스튜디오 커뮤니티 2019 다운로드. godinu
Ulica grada Vukovara 78
10000 ZAGREB

Više informacija o javnom pozivu i natječajnu dokumentaciju možete pronaći:  https://www.mingo.hr/page/ministarstvo-objavilo-javni-poziv-za-program-razvoj-zadruznog-poduzetnistva-za-2018

OBJAVLJENO 6. kolovoza, 2018 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165