NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Program sufinanciranja energetski učinkovitih vozila

영화 샤이닝 다운로드

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljuje Poziv za iskaz interesa proizvođačima, predstavničkim uredima, generalnim zastupnicima ili uvoznicima motornih vozila na području Republike Hrvatske koji su zainteresirani da energetski učinkovita vozila koja proizvode odnosno vozila proizvođača koja zastupaju budu uključena u provedbu mjere poticanja kupnje energetski učinkovitih vozila i koji će biti uključeni u provedbu aktivnosti u sklopu mjere dwg trueview 2015.
Mjera će se provoditi putem Javnog poziva za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila. Pravo na sredstva Fonda u sklopu provede mjere mogu ostvariti isključivo:
– punoljetne fizičke osobe (građani)
– fizičke osobe (obrtnici i slobodna zanimanja), trgovačka društva i
ustanove izvan javnog sektora te neprofitne organizacije, osim
udruga i zadruga, koje imaju prebivalište odnosno sjedište na
području Republike Hrvatske 일생소애 mp3 다운로드.

Cilj ovog Poziva je prikupiti bazu energetski učinkovitih vozila i prodajnih mjesta raspoloživih za provođenje mjere u skladu s predviđenim planom i dinamikom provedbe mjere, čime će se omogućiti svim korisnicima sredstava Fonda da pod istim uvjetima ostvare pravo na sufinanciranje kupnje energetski učinkovitog vozila na području Republike Hrvatske Download the Bible saying.

Rok za prijavu na ovaj Poziv počinje 10. svibnja 2021. godine u 9:00:00 sati, a završava istekom 10 dana, odnosno 20. svibnja 2021. u 23:59:59 sati Illustrator cs6.

Više o Pozivu, uvjetima i načinu prijave pročitajte ovdje.

OBJAVLJENO 10. svibnja, 2021 u kategoriji Energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165