NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Projekt Udruge osoba s invaliditetom Slatina najbolji primjer za socijalnu uključenost

Projekt “Centar za podršku osobama s invaliditetom” kojeg je tijekom proteklih 12 mjeseci provodila Udruga osoba s invaliditetom Slatina, financiran iz Projekta socijalno gospodarskog oporavka (PSGO) Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, odabran je kao najbolji projekt koji potiče socijalnu uključenost Child 44 download.

Projekt “Centar za podršku osobama s invaliditetom” kojeg je tijekom proteklih 12 mjeseci provodila Udruga osoba s invaliditetom Slatina, financiran iz Projekta socijalno gospodarskog oporavka Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva,odabran je kao najbolji projekt koji potiče socijalnu uključenost 치프아키텍트 다운로드. Projekt se provodio na području naselja Lukavac i Ivanbrijeg (grad Slatina) te općina Mikleuš, Čađavica, Sopje i Voćin koji su i sufinancirali provedbu projekta.  Kroz projekt je zaposleno 5 žena koje su se svakodnevno  brinule za stare, nemoćne i osobe s invaliditetom te je pružena pomoć više od 70 osoba fighter game. Projekt kao takav je novina u izvaninstitucionalnoj skrbi za najranjivije skupine društva te je po preporuci Ministarstva i Svjetske banke izabran kao najbolji projekt u Hrvatskoj, odnosno u 13 županija u kojima se PSGO provodio TimeWatch. Projeknu ideju je dala predsjednica Udruge  Anđelka Zelenko, a tehničku pomoć pri prijavi i provedbi  pružila Razvojna agencija VIDRA. Za vrijeme sajma Agro Arca 8 Download 1 to Naholo House. 5. 2010. na kojemu se predstavila i Udruga osoba s invaliditetom Slatina, HTV je snimio prilog o projektu koji će biti emitiran u dnevnoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” Mr. Shen Shine.

OBJAVLJENO 13. svibnja, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165