NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Provedena kontrola na terenu prije isplate za OPG Pejić Marijo

Djelatnici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom  razvoju  (APPRRR)  15. lipnja 2015. godine proveli su kontrolu na terenu prije isplate za OPG Pejić Marijo iz Donjeg Bazija u općini Čađavica.

Ovo je trinaesta odobrena odluka o dodjeli sredstava na 10. natječaju IPARD programa na području Virovitičko-podravske županije, čiju je prijavu u suradnji sa prijaviteljem izradila Razvojna agencija VIDRA.

Sredstva su odobrena za realizaciju ulaganja u poljoprivrednu mehanizaciju – ostala mehanizacija i poljoprivredna oprema i ulaganje u poljoprivrednu mehanizaciju – traktori  unutar sektora žitarica i uljarica, unutar Mjere 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda Zajednice” u sklopu sektora žitarica i uljarica.

Ukupna vrijednost projekta je 495.700,59 kn, a bespovratna sredstva iznose 272.635,32 kn, odnosno 55% ukupnog iznosa prihvatljivog ulaganja.

OBJAVLJENO 17. lipnja, 2015 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919