NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Prva aukcija HBOR-a: prihvaćene ponude šest banaka, kamate od 4,93 do 5,11 posto

Za program kreditiranja obrtnih sredstava prihvaćene su ponude šest banaka, prosječna kamatna stopa za poduzetnike bit će 5,05% Download Cantabile tomorrow.

Na prvoj aukciji Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR) za program kreditiranja obrtnih sredstava prihvaćene su ponude šest banaka, a kamatne stope za krajnje korisnike, poduzetnike bit će između 4,93 posto i 5,11 posto, odnosno prosječna  kamata će iznositi 5,05 posto, izvijestila je danas premijerka Jadranka Kosor na konferenciji za novinare u HBOR-u chrome 동영상.

Premijerka je novu akciju HBOR-a za program kreditiranja obrtnih sredstava najavila za desetak dana, a prvu aukciju za model B (jamstveni fond u kojem država preuzima pokriće dijela rizika novih kreditnih plasmana) banaka za sredinu ožujka 시간여행자의 부인 다운로드.

Prva aukcija za model A (u kojem država kroz HBOR aktivno sudjeluje u sufinanciranju kreditnih plasmana) održana je 19. veljače, a njoj je HBOR ponudio iznos od 200 milijuna kuna 전세 계약서 다운로드. Tako uz udjel HBOR-a od 40%  te 60-postotni udio banaka od 300 milijuna kuna, dobiva se ukupni kreditni potencijal ponuđen poduzetnicima od 500 milijuna kuna 300 다운로드.

Prihvaćene su ponude 6 banaka: Hrvatske poštanske banke, Hypo Alpe Adria Bank, Privredne banke Zagreb, Raiffeisen Bank Austria, Société Générale – Splitska banka i Vaba banke, dok je ostalih 10 ponuda odbijeno zbog kamata koje su više od onih banaka čije su ponude prihvaćene Canon firmware download.

Čelnici Vlade i HBOR-a ponovili su da dodjela prvih kredita može krenuti za dvadesetak dana, ako poduzetnici već imaju gotove projekte.

OBJAVLJENO 25. veljače, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165