NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Pušten u rad Info kiosk u Slatini

Na Trgu sv. Josipa u Slatini, gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš pustio je u rad Info kiosk koji će građanima i posjetiteljima osigurati pristup internetu i novoizrađenom web portalu koji sadrži informacije s područja Grada Slatine i susjednih općina 알고두 다운로드. Info kiosk je dio građanske inicijativu “Informacijama do konkurentnosti”  koju je proveo LAG Marinianis u suradnji s gradom Slatinom, udrugom DISK, školama sa područja Slatine te građanima volonterima 아이언맨1 1080p 다운로드.

Na Trgu sv. Josipa u Slatini, gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš pustio je u rad Info kiosk koji će građanima i posjetiteljima osigurati pristup internetu i novoizrađenom web portalu koji sadrži informacije iz svih sektora s područja Grada Slatine i susjednih općina windows mysql 다운로드. Kiosk je zamišljen kao jedna turistička online točka koja bi ujedno pridonijela promociji ovog područja. Provedbom ove inicijative u gradu Slatini bit će dostupne sve informacije građanima i posjetiteljima grada od 0-24 more Captain. Gradonačelnik Roštaš zahvalio se svima koji su bili uključeni u projekt postavljanja Info kioska, te da je izvršavanjem ovakvih aktivnosti i projekata opravdano osnivanje Lokalne Akcijske Grupe Marinianis 퀸노래 다운로드.

LAG Marinians  je u svibnju nominirao građansku inicijativu pod nazivom “Informacijama do konkurentnosti” na natječaj “Naš doprinos zajednici” koji je objavila Zaklada Slagalica iz Osijeka Dunpa Hack Download. Inicijativu je proveo LAG Marinianis u suradnji s gradom Slatinom, udrugom DISK, školama sa područja Slatine te građanima volonterima. Obrtničko-limarske radove kućišta Info kioska odradilo je lokalno poduzeće Unimont d.o.o., dok je građevinske radove izvelo poduzeće Građenje Marković d.o.o q-dir 다운로드. Od strane Zaklade dodijeljena je financijska potpora u iznosu od 12.200 kn, a ostatak sredstava osigurao je grad Slatina. Vrijednost svih aktivnosti i napora koji su uloženi u provedbi cjelokupne inicijative iznosi oko 30.000,00 kn Move like jagger download. (www.icv.hr)

OBJAVLJENO 21. studenog, 2012 u kategoriji Informatička tehnologija
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165