NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Ravnateljica Razvojne agencije VIDRA posjetila Općinu Mikleuš

Emina Kovač, ravnateljica Razvojne agencije VIDRA te zamjenica ravnateljice Željka Vuković, zajedno sa svojim djelatnicima, posjetile su u srijedu 23.02.2022 Squat download. Općinu Mikleuš. Na sastanku su ispred Općine Mikleuš sudjelovali načelnik Robert Grabar, pročelnica Upravnog odjela Sanja Poljak i djelatnica Tatjana Bosanac csi 라스베가스 시즌1.

Tema sastanaka bila je spremnost općinskih projekata za financiranje iz nacionalnih i EU fondova, kao i o ostalim općinskim razvojnim projektima 마치 오브 엠파이어스 다운로드. Radni posjet organiziran je s ciljem pripreme zalihe projekata za novo programsko razdoblje kroz identifikaciju spremnosti dokumentacije svakog pojedinog projekta Visio Professional 2016. Prikupljenim informacijama sa terena, VIDRA će revidirati postojeću bazu projekata i stvorili kvalitetnu zalihu novih projektnih ideja koje je moguće realizirati u razdoblju do 2027 김어준 의 파파이스 다운로드. godine.

Razvojna agencija VIDRA na raspolaganju je kao Regionalni koordinator svim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave te pruža stručnu podršku u kreiranju razvojnih projekata, pripremi i prijavi za dobivanje dostupnih financijskih potpora s posebnim naglaskom na EU izvore.

OBJAVLJENO 24. veljače, 2022 u kategoriji regionalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165