NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Ravnateljica Razvojne agencije VIDRA posjetila Općinu Pitomača

Emina Kovač, ravnateljica Razvojne agencije VIDRA te zamjenica ravnateljice Željka Vuković, zajedno sa svojim djelatnicima, posjetile su u srijedu 13.04.2022 Quarters. Općinu Pitomača. Na sastanku je ispred Općine Pitomača sudjelovao načelnik Željko Grgačić.

Tema sastanka bila je spremnost općinskih projekata za financiranje iz nacionalnih i EU fondova, kao i o ostalim općinskim razvojnim projektima Download the biography. Radni posjet organiziran je s ciljem pripreme zalihe projekata za novo programsko razdoblje kroz identifikaciju spremnosti dokumentacije svakog pojedinog projekta 윈도우8 무비메이커 다운로드. Prikupljenim informacijama sa terena, VIDRA će revidirati postojeću bazu projekata i stvorili kvalitetnu zalihu novih projektnih ideja koje je moguće realizirati u razdoblju do 2027 Walking Dead Season 9 4. godine.

Razvojna agencija VIDRA na raspolaganju je kao Regionalni koordinator svim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave te pruža stručnu podršku u kreiranju razvojnih projekata, pripremi i prijavi za dobivanje dostupnih financijskih potpora s posebnim naglaskom na EU izvore Lost Ark client download.

OBJAVLJENO 14. travnja, 2022 u kategoriji regionalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165