NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Ravnateljica Razvojne agencije VIDRA posjetila Općinu Špišić Bukovica

Emina Kovač, ravnateljica Razvojne agencije VIDRA te zamjenica ravnateljice Željka Vuković, zajedno sa svojim djelatnicima, posjetile su u petak 11 에반게리온 서 다운로드. ožujka 2022. godine Općinu Špišić Bukovica. Na sastanku su ispred Općine Špišić Bukovica sudjelovali načelnik Hrvoje Miler te pročelnik JUO Tomislav Obrovac school gossip dubbed.

Tema sastanaka bila je spremnost općinskih projekata za financiranje iz nacionalnih i EU fondova, kao i o ostalim općinskim razvojnim projektima grid. Radni posjet organiziran je s ciljem pripreme zalihe projekata za novo programsko razdoblje kroz identifikaciju spremnosti dokumentacije svakog pojedinog projekta 피피티 다운로드. Prikupljenim informacijama sa terena, VIDRA će revidirati postojeću bazu projekata i stvorili kvalitetnu zalihu novih projektnih ideja koje je moguće realizirati u razdoblju do 2027 상처를쫓는자 다운로드. godine.

Razvojna agencija VIDRA na raspolaganju je kao Regionalni koordinator svim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave te pruža stručnu podršku u kreiranju razvojnih projekata, pripremi i prijavi za dobivanje dostupnih financijskih potpora s posebnim naglaskom na EU izvore.

OBJAVLJENO 14. ožujka, 2022 u kategoriji regionalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165