NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Ravnateljica Razvojne agencije VIDRA posjetila Općinu Suhopolje

Emina Kovač, ravnateljica Razvojne agencije VIDRA te zamjenica ravnateljice Željka Vuković, zajedno sa svojim djelatnicima, posjetile su u ponedjeljak 07.03.2022 지 아이 조 다운로드. Općinu Suhopolje. Na sastanku su ispred Općine Suhopolje sudjelovali načelnik Siniša Horvat i općinski pročelnik za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalne djelatnosti i prostorno uređenje Goran Doležal Download Black Panther.

Tema sastanaka bila je spremnost općinskih projekata za financiranje iz nacionalnih i EU fondova, kao i o ostalim općinskim razvojnim projektima Tekken 6 Download. Radni posjet organiziran je s ciljem pripreme zalihe projekata za novo programsko razdoblje kroz identifikaciju spremnosti dokumentacije svakog pojedinog projekta ps4 pkg 다운로드. Prikupljenim informacijama sa terena, VIDRA će revidirati postojeću bazu projekata i stvorili kvalitetnu zalihu novih projektnih ideja koje je moguće realizirati u razdoblju do 2027 pooq 어플 다운로드. godine.

Razvojna agencija VIDRA na raspolaganju je kao Regionalni koordinator svim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave te pruža stručnu podršku u kreiranju razvojnih projekata, pripremi i prijavi za dobivanje dostupnih financijskih potpora s posebnim naglaskom na EU izvore.

OBJAVLJENO 8. ožujka, 2022 u kategoriji regionalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165