NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Ravnateljica Razvojne agencije VIDRA posjetila Općinu Zdenci i Općinu Crnac

Emina Kovač, ravnateljica Razvojne agencije VIDRA, zajedno sa svojim djelatnicama, posjetila je u utorak 22.02.2022. dvije Općine na području Virovitičko-podravske županije 뉴스 오프닝 영상 다운로드.

Ispred Općine Zdenci na radnom sastanku bili su prisutni načelnik Tomislav Durmić te pročelnik JOU Željko Vremić. U uredu načelnika Općine Crnac, sastanku su prisustvovali načelnik Mato Damjan te pročelnik Danijel Jozić 마인크래프트 0.16.0 다운로드.

Tema sastanaka bila je spremnost općinskih projekata za financiranje iz nacionalnih i EU fondova, kao i o ostalim općinskim razvojnim projektima 엑시트 다운로드. Radni posjeti organizirani su s ciljem pripreme zalihe projekata za novo programsko razdoblje kroz identifikaciju spremnosti dokumentacije svakog pojedinog projekta Windows Patch Download. Prikupljenim informacijama sa terena, VIDRA će revidirati postojeću bazu projekata i stvorili kvalitetnu zalihu novih projektnih ideja koje je moguće realizirati u razdoblju do 2027 모어댄블루 다운로드. godine.

Razvojna agencija VIDRA na raspolaganju je kao Regionalni koordinator svim jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave te pruža stručnu podršku u kreiranju razvojnih projekata, pripremi i prijavi za dobivanje dostupnih financijskih potpora s posebnim naglaskom na EU izvore.

OBJAVLJENO 23. veljače, 2022 u kategoriji regionalni razvoj
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165