NOVOSTI

← Povratak na Novosti

RUPO i Europe Direct na Viroexpu

Ovogodišnji Viroexpo sajam, koji se održava od 15. do 17. ožujka i ove godine će biti poligon za razmjenu iskustava i izvor informacija za razvoj poslovanja i poduzetništva Download Deluna 10.

U prostoru Virovitičko-podravske županije u hali sajma, bit će predstavljen projekt ,,RUPO-Jačanje ruralnog poduzetništva” Linux console. Tijekom provedbe projekta VIDRA će razviti nove usluge koje su namijenjene malim i srednjim poduzetnicima u ruralnom kraju, a koji su bazirani na specifičnim problemima identificiranim kod te ciljne skupine 넛잡2 다운로드. U 18 mjeseci provedbe projekta poduzetnici će biti educirani za računovodstveno i financijsko upravljanje, primjena informatičkih rješenja u poslovanju, samostalno upravljanje poduzetničkim projektom i razvoj poslovanja kroz inovacije Ied the likes of Prince Aiku.

Europe Direct Virovitica osnovan je kako bi svi građani i građanke Virovitičko-podravske županije dobili točne i pravovremene informacije i savjete o svim temama vezanim uz Europsku uniju 한컴오피스 뷰어 2010 다운로드. EDIC Virovitica provodi javne kampanje u koordinaciji sa Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj s ciljem informiranja svih dobnih skupima.

Svi zainteresirani moći će dobiti informacije o projektu RUPO i o radu EDIC-a Virovitica, također će biti dostupni i promotivni materijali sa dodatnim informacijama Windows Hotfix.

OBJAVLJENO 13. ožujka, 2019 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165