NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Sastanak partnera na projektu Crost II


Notice: Undefined offset: 3 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2
짝사랑 다운로드

Dana 19.02.2010. u Pecsu održan je sastanak partnera na projektu Crost II. Sastanku su prisustvovali partneri iz Virovitičko-podravske županije (VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije), Osječko-baranjske županije (RRASB – Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje za međunarodnu i regionalnu suradnju), Koprivničko-križevačke županije … (PORA – Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivnički-križevačkoj županiji) te partneri iz Mađarske koji su ujedno i voditelji projekta (STRDA – South – Transdanubian Regional Development Agency) 엠넷 음악 다운로드.

Kao predstavnik STRDA-e sastanak je vodio Zoltan Pamer. Iz VIDRA-e na sastanku su prisustvovale Stručne suradnice za lokalni razvoj i EU projekte Ines Hudoletnjak i Željka Obajdin Shin MushiWisa. Na sastanku se vodila rasprava o administrativnim pitanjima  i toku projekta te o daljnjim planovima u vezi njegove provedbe.

OBJAVLJENO 22. veljače, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165