NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Savjetovanje s javnošću za nacrt prijedloga programa sufinanciranja pripreme zalihe infrastrukturnih projekata kojima se potiče udruživanje i povezivanje poljoprivrednih proizvođača na regionalnoj razini

Program je u skladu s Programom Vlade Republike Hrvatske 2020. – 2024., ključnim prioritetom i ciljem 3.1. Samodostatnost u hrani i niskougljična energetska tranzicija – Jačanje hrvatskog sela i poljoprivrede, kao i s ključnim potrebama navedenim u strateškom cilju II 킬미힐미 다운로드. Jačanje konkurentnosti poljoprivredno-prehrambenog sektora u Prijedlogu strategije poljoprivrede do 2030. godine.
Cilj programa je osigurati zalihu infrastrukturnih projekata u poljoprivredi kojima se potiče udruživanje i povezivanje poljoprivrednih proizvođača na regionalnoj razini te ojačati kapacitete regionalne razine za adekvatno planiranje i provedbu mjera usmjerenih na korištenje fondova EU za navedene namjene Download Adobe Support Manager.
Program je koncipiran kao pomoć jedinicama područne (regionalne) samouprave za razvoj i jačanje održive poljoprivredne proizvodnje na njihovom području sufinanciranjem izrade projektno tehničke dokumentacije za izgradnju i opremanje infrastrukturnih projekata kojima se potiče i promiče udruživanje i povezivanje poljoprivrednih proizvođača 구글 어스 이미지 다운로드.
Sredstva za provedbu Programa osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2021. godinu i projekcijama za 2022. i 2023. godinu, u iznosu od 5.000.000,00 kuna Download the Android web server file.

Nadležno tijelo zaduženo za upravljanje, provedbu i praćenje provedbe Programa je Ministarstvo poljoprivrede dok je najviši iznos bespovratnih sredstava za pojedinačni Zahtjev 400.000,00 kuna 프로듀스48 3회 다운로드.

Više o Pozivu, savjetovanju pročitajte ovdje.

OBJAVLJENO 10. svibnja, 2021 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165