IMATE IDEJU ZA PROJEKT?* Popunite označena polja

Ciljna skupina je ona grupa pojedinaca ili organizacija, poduzeća, javnih ustanova itd. čiji se problem rješava kroz projekt i na koje projekt ima najveći utjecaj budući da se zbog njih provodi. Svaki projekt ima ciljnu skupinu, nekoga zbog koga radimo to što radimo. Ljudi su, dakle, ključna stavka, od njih sve kreće i s njima sve završava. Ciljana skupina je u konačnici skupina koja sudjeluje u aktivnostima projekta. (Potrebno je razlikovati ciljnu skupinu od krajnjih korisnika – onih koji će imati korist nakon završetka projekta.) Npr. Ako se radi o nekom projektu koji provodi škola, ciljna skupina mogu biti profesori koji će se educirati za upotrebu nove računalne opreme koja se nabavila u sklopu projekta. Krajnji korisnici bit će učenici, jer će njima profesori prenositi svoja novostečena znanja.

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt?

Slobodno nas kontaktirajte!

Ispunjavanjem ovog obrasca Vaša ideja doći će na pravo mjesto jer je Razvojna agencija VIDRA Vaša adresa za razvojne projekte

Prijavi projekt
← Povratak na O Nama

Na temelju čl. 15, st. 3 Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16) VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije objavljuje Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave word 2016. Tekst Pravilnika možete pronaći na sljedećoj poveznici:

Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave

Također, u nastavku se nalazi popis gospodarskih subjekata s kojima se VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije nalazi u sukobu interesa, a u skladu s čl 크롬 비메오 동영상 다운로드. 80. st. 2. toč. 1. te u vezi s čl. 76. ZJN 2016.

Popis sukladno čl Download Cyworld Karaoke. 80. st. 2. toč. 1. ZJN 2016

Plan nabave za 2019. godinu

Plan nabave_2019

Izmjene plana nabave za 2019 Miley Cyrus workout. godinu (I. izmjene)

I. Izmjene_plana_nabave_2019

Izmjene plana nabave za 2019 컴퍼니오브히어로즈2 한글 다운로드. godinu (II. izmjene)

II. Izmjene_plana_nabave_2019

Plan nabave za 2020 new pc studio 다운로드. godinu

Plan nabave za 2020. godinu

Izmjene plana nabave za 2020 아나콘다 파이썬 3.6 다운로드. godinu (I. izmjene)

I. Izmjene plana nabave za 2020 맥용 오피스 2011 다운로드.

Izmjene plana nabave za 2020. godinu (II. izmjene)

II. Izmjene plana nabave za 2020.

Plan nabave za 2021. godinu

Plan nabave za 2021. godinu

eRačun

Obavijest o korištenju eRačuna


PODIJELI