IMATE IDEJU ZA PROJEKT?* Popunite označena polja

Ciljna skupina je ona grupa pojedinaca ili organizacija, poduzeća, javnih ustanova itd. čiji se problem rješava kroz projekt i na koje projekt ima najveći utjecaj budući da se zbog njih provodi. Svaki projekt ima ciljnu skupinu, nekoga zbog koga radimo to što radimo. Ljudi su, dakle, ključna stavka, od njih sve kreće i s njima sve završava. Ciljana skupina je u konačnici skupina koja sudjeluje u aktivnostima projekta. (Potrebno je razlikovati ciljnu skupinu od krajnjih korisnika – onih koji će imati korist nakon završetka projekta.) Npr. Ako se radi o nekom projektu koji provodi škola, ciljna skupina mogu biti profesori koji će se educirati za upotrebu nove računalne opreme koja se nabavila u sklopu projekta. Krajnji korisnici bit će učenici, jer će njima profesori prenositi svoja novostečena znanja.

Imate ideju za projekt?

Imate ideju za projekt?

Slobodno nas kontaktirajte!

Ispunjavanjem ovog obrasca Vaša ideja doći će na pravo mjesto jer je Razvojna agencija VIDRA Vaša adresa za razvojne projekte

Prijavi projekt
← Povratak na O Nama

Razvojna agencija VIDRA kroz različite projekte, ali i neovisno o projektima izdaje različite publikacije. Tako je iz projekta SWEET – Jačanje ženskog poduzetništva, čiji je VIDRA bila nositelj, izrađena kuharica s inovativnim receptima za jela od batata te priručnik za proizvođače batata, žitarica, buče i ljekovitog bilja. Osim toga, VIDRA je 2013. godine izdala katalog projekata, a u tijeku je izrada novog kataloga.

Izdane publikacije možete preuzeti ili prelistati na našoj stranici.

Invest in Virovitica-Podravina county

Kuharica Sva lica batata

Katalog projekata 2013

 


PODIJELI