NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Sufinanciranje energetski učinkovitih vozila

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za sufinanciranje energetski učinkovitih vozila. Predmet Poziva je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila shx fonts. U program sufinanciranja se prijavilo 45 zastupnika vozila s 86 marki i 499 modela vozila za koje je moguće ostvariti do maksimalno 40% opravdanih troškova nabavke vozila Tingalba download. Najviši iznos sredstava Fonda po vozilu ovisi o kategoriji vozila i vrsti pogona.

U smislu ovog Poziva, vozilom se smatra isključivo novo motorno vozilo homologirano za cestovni promet u Republici Hrvatskoj koje će nakon kupnje u Republici Hrvatskoj biti prvi put registrirano 십이야 다운로드.
Korisnici sredstava Fonda su punoljetne fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Republike Hrvatske i fizičke osobe, trgovačka društva i ustanove izvan javnog sektora te neprofitne organizacije, osim udruga i zadruga tuxedo.

Sredstva Fonda dodjeljivat će se do isteka kalendarske godine ili do iskorištenja sredstava, ovisno o tome koji uvjet prije nastupi. Ukupno raspoloživ iznos sredstava Fonda po ovom Pozivu iznosi 90.000.000,00 HRK Economist.

Kako bi ostvarili sufinanciranje, zainteresirane osobe prvo trebaju odabrati željeno vozilo i pripremiti dokumentaciju. Nakon odabira vozila, obraćaju se prodajnom mjestu koje je evidentirano u bazi Fonda koje svoje kupce prijavljuje za sufinanciranje. Korisnicima kojima bode odobreno sufinanciranje, imat će rok od 9 mjeseci za realizaciju kupnje vozila i dostavu zahtjeva za isplatu s potpunom dokumentacijom, koji teče od trenutka zaprimanja odluke i ugovora o sufinanciranju od strane Fonda. Nakon odobrenja sufinanciranja, neće biti moguća promjena modela ni marke vozila.

Više informacija o Pozivu, kao i tekst samog Poziva te obrasce, pogledajte ovdje.

OBJAVLJENO 7. lipnja, 2021 u kategoriji energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165