NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Sufinanciranje izgradnje, građevinskih zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021.

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je na svojim stranicama Natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021 dropbox mac 다운로드. godini. Ovim Natječajem, Ministarstvo nastavlja poticati jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave na svrhovito korištenje sredstava ulaganjem u razvoj sportske infrastrukture vodeći pritom računa o promicanju jednakih mogućnosti bavljenja sportskom aktivnošću svih stanovnika Republike Hrvatske kao i o neovisnosti lokalne zajednice lol 영화 다운로드. Cilj natječaja je poticanje razvoja sportske infrastrukture te zadovoljavanje javnih potreba u sportu kroz poticanje i planiranje rekonstrukcije postojeće te izgradnje nove sportske infrastrukture na području Republike Hrvatske, kao načina promidžbe sportskih vrijednosti i popularizacije sporta među građanima, unaprjeđenja sustava sporta te međunarodne sportske promocije Republike Hrvatske 전우치 영화 다운로드.

Ukupan iznos sredstva koja se planiraju za Natječaj iznose 15.000.000,00 kuna. U slučaju osiguranih dodatnih sredstava u Državnom proračunu, donijet će se Dopuna Odluke o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje na temelju rang-liste ocijenjenih Projektnih prijava na Natječaj, izrađene po skupinama sportskih građevina na temelju bodovnih vrijednosti koja se formira po načelu od najviše do najniže ostvarenih bodova 두고두고 다운로드. Prihvatljivi prijavitelji, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave mogu prijaviti i ugovoriti sufinanciranje najviše jednog projekta za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje prihvatljivih aktivnosti za prihvatljivi projekt u okviru ovog natječaja Download adobe premiere cs4. Projektna prijava može biti nominirana samo u jednu od osam skupina sportskih građevina: atletska staza, sportska dvorana za više sportova, nogometno igralište – prirodna trava/veliko, nogometno igralište-umjetna trava/malo, nogometno igralište umjetna trava/veliko, vanjska sportska igrališta za više sportova, teniski tereni i ostalo (outdorfitness/street workout, kuglana, skijalište, boćalište, streljana, hipodrom, biciklistička staza i dr.)

U postupku odabira, temeljem kriterija i u skladu s raspoloživim sredstvima, jednom Korisniku može se odobriti najveći ukupni iznos sufinanciranja Ministarstva do 1.000.000,00 kuna bez PDV-a s time da zatraženi iznos sufinanciranja, koji mora biti unutar navedenih iznosa, ne smije iznositi više od 80% od ukupnog neto iznosa potrebnog za izgradnju, građevinski zahvat i opremanje sportske građevine.

Više o samom natječaju možete pročitati ovdje .

OBJAVLJENO 17. prosinca, 2020 u kategoriji turizam
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165