NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Turski investitori, koji se između ostalim bave gradnjom i postavljanjem solarnih panela, zainteresirani su za ulaganje u općinu Čađavica

U prostorima Općine Čađavica, održan je sastanak s investitorima iz Turske koji imaju želje ulagati na području navedene općine. Uz domaćina, načelnika Općine Čađavica Mirka Rončevića i njegovih suradnika, sastanku su nazočili i: virovitičko-podravski župan Igor Andrović sa svojim zamjenicima, Marijom Klementom i Darkom Žužakom, direktor HGK ŽK Virovitica Milan Vanđura, predstavnici VIDRA-e, Virovitičko-podravske županije.

Mogućnosti ulaganja na ovo područje turskim investitorima, predstavio je,  virovitičko-podravski župan Igor Andrović, načelnik općine Mirko Rončević, kao i Milan Vanđura koji je predstavio gospodarske karakteristike Virovitičko-podravske županije.

Na sastanku su predstavnici Vidre, zamjenica ravnateljice Neda Martić održala prezentaciju na temu “Vodič za strane investitore” dok je stručni suradnik Veljko Rastović održao prezentaciju “Poticajne mjere za strane investitore”.

Turski investitori istaknuli su prednosti područja Općine Čađavica, blizinu rijeke Drave, geotermalnih izvora, korištenja sunčane energije, raspoloživog zemljišta u Poduzetničkoj zoni u Čađavici.

 

 

 

 

OBJAVLJENO 21. ožujka, 2018 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919