NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U organizaciji EDIC-a Virovitica i Razvojne agencije VIDRA održana su predavanja za poduzetnike

Dana, 13. prosinca 2018. godine održana su predavanja za poduzetnike u organizaciji EDIC-a Virovitica i Razvojne agencije VIDRA.

Cilj predavanja bio je informirati poduzetnike o novim natječajima i pravilima te istovremeno ih motivirali za primjernu novih informatičkih rješenja u poslovanju 심플 뮤직 다운로드.

Dan obrazovanja poduzetnika organizirala je Razvojna agencija VIDRA te Informacijski  Centar Europe Direct Virovitica, u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom te ugovorenim vanjskim stručnjacima 짧은 동영상 다운로드. Edukacije su također povezane s projektima E-poslovanje te RUPO-Jačanje ruralnog poduzetništva.

Tema prvog predavanja je bila primjena E-računa u poslovanju dcf. Od prosinca 2018. godine svako poduzeće koje na bilo koji način obavlja usluge ili prodaje robu obvezniku javne nabave morat će, radi Zakona o elektroničkom računu, izdavati eRačun 열혈전기 다운로드. Očekuje se da će kroz godinu dana 60.000 poduzetnika izdavati eRačune te se time želi potaknuti izdavanje eRačuna i između poduzetnika. Stručan tim iz tvrtke Elektronički računi d.o.o 마이크로 오피스 2016 무료 다운로드. poduzetnicima su prenijeli praktično iskustvo u vezi eRačuna.

Drugo predavanje održala je zamjenica ravnateljice Razvojne agencije VIDRA, Neda Martić te je predstavila dva aktualna natječaja za poduzetnike kojima se želi potaknuti digitalizacija i internacionalizacija poslovanja sulinux 2.0 gui.

Riječ je o natječaju Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2 i natječaju Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2 php7 파일 다운로드.

Predavanje Primjena informatičkih rješenja  održala je Visoka škola za menadžment u informatici Virovitica (mr.sc. Damir Vuk, v. pred.) Edukacija je bila namijenjena za sve mikro, male i srednje poduzetnike koji žele unaprijediti svoje poslovanje 여자친구 파도 다운로드. Edukacijom su mali i srednji poduzetnici upoznati s novim informatičkim rješenjima i mogućnostima njihove implementacije u poslovanje radi unaprjeđenja poslovnih procesa Summer summer and summer download.

OBJAVLJENO 14. prosinca, 2018 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165