NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije održana druga radionica radne skupine za reviziju Strategije razvoja ljudskih potencijala Virovitičko-podravske županije u sklopu projekta Pozitivne vibracije financiranog iz Europskog socijalnog fonda

U Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije je, u utorak, 30. listopada 2018. godine u Virovitici održana druga radionica radne skupine za reviziju Strategije razvoja ljudskih potencijala Virovitičko-podravske županije u sklopu projekta Pozitivne vibracije koju su vodile ugledne znanstvenice dr Ikarued. sc. Sanja Tišma i dr. sc. Sanja Maleković ispred Instituta za razvoj i međunarodne odnose.Radna skupina sastavljena je od 18 članova, predstavnika javnog, privatnog i civilnog sektora a na dvosatnoj radionici se raspravljalo o strateškim ciljevima, prioritetima i mjerama Strategije razvoja ljudskih potencijala za razdoblje od 2019-2020+ godine 노트3 롤리팝 다운로드. Dorađen je prvi nacrt dijela revidirane Strategije i u tijeku je ocjena stanja i potencijala u svim segmentima ključnim za razvoj ljudskih potencijala u Virovitičko-podravskoj županiji kako bi u ovom i sljedećem programskom razdoblju potrebe na tržištu rada bile usklađene s postojećim stanjem raspoložive radne snage u našoj županiji 7 of Stäublig.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja“, prema Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava UP.01.3.1.01.0081 Download the App Store. a ukupna vrijednost projekta i dodijeljenih bespovratnih sredstava je 1.788.844,96 kuna.

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije provodi projekt Pozitivne vibracije u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Virovitica, Gradskom razvojnom agencijom Slatine i Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije 스냅스 글꼴 다운로드.

Projektom Pozitivne vibracije će se kroz dvije godine osnažiti i motivirati 80 pripadnika ranjivih skupina kroz edukacije za aktivaciju i ulazak na tržište rada te ojačati svijest o poduzetništvu istih, pružit će se potpore pri samozapošljavanju za 10 novootvorenih poslovnih subjekata i omogućiti održivo funkcioniranje Lokalnog partnerstva Virovitičko-podravske županije kroz integrirani razvoj, umrežavanje i poticanje veće suradnje u formi regionalnih partnerstva Noteworthy composer. Projektom će se osnažiti članovi LPZ-a VPŽ kroz poticanje suradnje u formi regionalnih partnerstva za zapošljavanje, suradnja LPZ-a VPŽ sa LPZ-om Požeško-slavonske županije i Bjelovarsko-bilogorske županije te kroz razmjenu dobre prakse Sheed 12 times that was pretty.


Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165