NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije održava se edukacija o jačanju svijesti o poduzetništvu za nezaposlene osobe s ciljem samozapošljavanja

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije organizirala je edukaciju za jačanje svijesti o poduzetništvu za nezaposlene osobe koje planiraju otvoriti svoj poslovni subjekt university letter. Edukacija se održava u sklopu projekta Pozitivne vibracije koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020 Shepherd's In the Great Library. prema Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava UP.01.3.1.01.0081. tijekom pet dana – od 10. do 12. i od 15. do 16. travnja u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije u Virovitici maroon 5 animals.

Edukacija je besplatna za sve nezaposlene osobe uz prethodnu najavu na e-mail adresu zeljka.andric@ravidra.hr, na broj telefona 033 638 267 ili osobno na adresi A 커스텀레뇨3 다운로드. Šenoe 1, 33 000 Virovitica radnim danom od 7-15 sati i ujedno je i preduvjet za ostvarivanje potpora za samozapošljavanje koje dodjeljuje Razvojna Agencija VIDRA 비주얼 스튜디오 커뮤니티 2019 다운로드. Više detalja o potporama možete saznati na poveznici:

Projektom vrijednim 1.788.844,96 kuna do sad je motivirano i informirano više od 100 nezaposlenih osoba a tijekom navedene edukacije sudionici će dobiti pomoć u izradi svojih poslovnih planova i popratne dokumentacije potrebne za prijavu na Javni poziv za sufinanciranje potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja pod stručnim vodstvom predavača Centra za poduzetništvo Osijek Download the cookbook.


Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165