NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U sklopu projekta Tehničke pomoći VIDRA-TEC 2 održana edukacija Upravljanje konfliktima za zaposlenike Razvojne agencije VIDRA

U sklopu projekta Tehničke pomoći VIDRA-TEC 2 dana 21. rujna 2020. godine održana je edukacija zaposlenika Razvojne agencije VIDRA na temu upravljanja u konfliktnim situacijama 살려줘 냥이 다운로드. Cilj edukacije je bio da zaposlenici regionalnog koordinatora unaprijede odnose s primateljima savjetodavne potpore i smanje vjerojatnost konflikta i njegovog utjecaja na osobnu i/ili organizacijsku uspješnost 스톤 하스 다운로드.

Edukaciju je održala konzultantska tvrtka PJR d.o.o 서바이벌 로얄 다운로드. iz Zagreba. Korišten je pristup koji obuhvaća metode i alate za uspješno upravljanje konfliktnim situacijama. Edukacija je polaznicima prenijela procese učinkovite analize i rješavanja konflikata, a koji im može koristiti za većinu konflikata s kojima se svakodnevno susreću free app. Edukacija je bila interaktivna te se provodila manjim dijelom pomoću power point prezentacije, a većim dijelom praktično na konkretnim primjerima kroz vježbe 알티베이스 다운로드.

Zaposlenici regionalnog koordinatora upoznati su s fazama razvoja konflikata te načinima kako ih prepoznati, koji su uzroci i posljedice konflikata, kako riješiti konflikte, koji su stilovi ponašanja i kako ih definirati, te koje su tehnike rješavanja konflikata.

OBJAVLJENO 24. rujna, 2020 u kategoriji VIDRA-TEC 2
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165