NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U sklopu projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC održan dvodnevni studijski posjet u Donju Austriju

U sklopu projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC održan je dvodnevni studijski posjet u Donju Austriju koja se često opisuje kao provincija u austrijskom glavnom gradu Beču ps2 에뮬 다운로드. Polaznici studijskog putovanja bili su djelatnici Razvojne agencije VIDRA koji obavljaju poslove od općeg gospodarskog interesa te službenici iz jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave 명량 자막 다운로드.

Tijekom studijskog putovanja posjetili smo kompleks zgrada u državnom okrugu St. Poelten gdje je sjedište pokrajinske vlade Donje Austrije, predstavničkog tijela te Ured pokrajinske vlade 검은 사막 해외 다운로드. U uredu vlade guvernera Dr. Proella, sastali smo se s pokrajinskom ministricom za društvene, prosvjetne i obiteljske djelatnosti gđom Schwartz koja nas je srdačno dočekala i pozdravila se s obnašateljicom dužnosti župana Virovitičko-podravske županije gđom Sanjom Bošnjak mod_rpaf.

Domaćini su nam prezentirali funkcioniranje njihove pokrajine i institucija te princip realizacije projekta optičke mreže u Donjoj Austriji 토기장이 다운로드. S obzirom da je u našoj županiji, kao i u još četiri slavonske županije, u pripremi Projekt razvoja širokopojasne infrastrukture, dogovorena je buduća suradnja sa zastupnikom donjoaustrijske tvrtke za optičku infrastrukturu gosp 깨어난 포스 다운로드. Brusićem.

Drugi dan studijskog posjeta obilježio je susret s gradonačelnikom Tullna gosp. Eisenschenkom i obilazak grada uz pratnju predstavnika pokrajinske razvojne agencije Eco plus Download Cass Online 2.

Svoj smo dvodnevni studijski posjet završili posjetom tehnološkom gradu u Tullnu – Technopol Tulln koji je istraživačko-tehnološki centar te inkubator, a spoj je Sveučilišta i istraživačkog centra Tulln – UFT, kampusa Tulln, Techno-parka Tulln, te tehnološko-istraživačkog centar Tulln – TFZ Download cookie run game. To je jedan od najvažnijih međunarodnih istraživačkih centara u području poljoprivrede i zaštite okoliša te biotehnologije. Pokriva područja hrane i hrane za životinje, biotehnologiju okoliša, održivo korištenje bioloških resursa, drveta i vlakana te tehnologiju bioaktivnih tvari flask 다운로드. Technopol Tulln pruža brojne mogućnosti i stvara idealne uvjete za razne tvrtke i istraživačke institucije.

Razvoju pokrajine doprinijela je i iznimna skrb o zaposlenicima i njihovim obiteljima te se tako u krugu tehnološkog grada nalazi dječji vrtić i stambena zgrada za zaposlenike Tehnološkog centra 웹뷰 첨부 파일 다운로드. Ovakva strategija skrbi o zaposlenicima započela je još prije tridesetak godina jer se već tada shvatilo da tehnološki i svaki drugi napredak zajednice ovisi o zadovoljnom radniku.

OBJAVLJENO 4. travnja, 2017 u kategoriji Ljudski potencijali
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165