NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U sklopu projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC održana edukacija za djelatnike Razvojne agencije VIDRA


Notice: Undefined offset: 4 in /home/ravidra/public_html/wp-content/themes/vidra/functions.php on line 2

U sklopu projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC, a u svrhu jačanja kapaciteta Regionalnog koordinatora VIDRA-e – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, održana je in-house radionica o energetskoj učinkovitosti magazine. Radionicu je održala konzultantska tvrtka PJR d.o.o. iz Zagreba. Djelatnici Regionalnog koordinatora koji obavljaju poslove od općeg gospodarskog interesa saznali su više o energetskoj učinkovitosti i primjerima dobre prakse, mjerama energetske učinkovitosti s kojima se susreću i u svakodnevnom radu na projektima energetske učinkovitosti 제노 포비아 다운로드. Osim s aktualnim i natječajima o energetskoj učinkovitosti u najavi, predavači su djelatnike upoznali i s termovizijom i načinom primjene iste u praksi 아이폰 사파리 다운로드. Ova iznimno zanimljiva i korisna radionica završila je raspravom i razmjenom iskustava sudionika radionice i predavača.

Riječ je, dakle, o još jednoj radionici u nizu koja će osigurati jačanje najvažnijeg provedbenog kapaciteta  – ljudskih potencijala na području Virovitičko-podravske županije što će doprinijeti učinkovitijem povlačenju sredstava Europske unije puppies.

OBJAVLJENO 22. studenog, 2018 u kategoriji energetika
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165