NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U sklopu projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC 2 održana edukacija za zaposlenike Razvojne agencije VIDRA

U sklopu projekta Tehničke pomoći VIDRA-TEC 2 dana 29. svibnja 2020. godine održano je osposobljavanje zaposlenika Razvojne agencije VIDRA na temu strateškog planiranja 크레이지 스톤 다운로드. Cilj edukacije je bio da se zaposlenici regionalnog koordinatora upoznaju s načinom strateškog planiranja u smislu planiranja novih projekata koje će povezati s proračunom i izradom kvalitetnog Akcijskog plana kao temelja za povlačenje EU sredstava Sketchup 2014 Hangul Download.

Edukaciju je održala konzultantska tvrtka PJR d.o.o 모배 핵 다운로드. iz Zagreba online, u obliku webinara s obzirom na pandemiju COVID-19. Korišten je pristup koji obuhvaća metode i alate za izradu razvojnih dokumenata (strategije, programi i projekti) Respond to 1988 free download.

Polaznici su na edukaciji saznali što je strateško planiranje, kako analizirati trenutno stratešku poziciju koristeći se jednostavnim, a vrlo korisnim i moćnim alatima, kako definirati viziju i ciljeve te odabrati strategije za realizaciju navedenih ciljeva koristeći sredstava EU, identificirati koje su ključne kompetencije organizacije, kako provoditi strateško planiranje i razumjeti kako se razlikuje od taktičkog planiranja, razviti stratešku namjeru kao temelj organizacijskog plana i procijeniti trenutnu situaciju primjenom SWOT analize 동영상 자르기 다운로드.

OBJAVLJENO 1. lipnja, 2020 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165