NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U sklopu projekta TOUR-PACK u Kapošvaru održan projektni sastanak

Dana 04.09.2015. godine nakon svečanosti otvorenja IX. Stručnog sajma prehrambene industrije, u prostorijama Poduzetničkog centra Somogy županije u Kapošvaru sa početkom u 11:00 h održan je projektni sastanak. Na sastanku su sudjelovali članovi sva četiri projektna tima. Naime u provedbi TOUR-PACK projekta koji ima za cilj oblikovanje i prezentiranje turističkih paketa i povećanje konkurentnosti turističke ponude, projektni partneri su: Poduzetnički centar Somogy županije iz Kapošvara, VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Grad Koprivnica te Grad Barcs.

Tema sastanka bile su provedene projektne aktivnosti te planiranje i sinkronizacija ostalih projektnih aktivnosti. LB je na sastanku prezentirao nacrt izgleda zajedničke web stranice projekta. Krajnji rok za hosting stranice je kraj devetog mjeseca ove godine. O dobivanju web hostinga ovise i druge projektne aktivnosti , a to je završetak i prezentacija mobilne aplikacije za koju je zadužena VIDRA te organizacija putovanja za medije i pružatelje turističkih usluga. Putovanje za medije u trajanju od dva puta po dva dana biti će organizirano početkom desetog mjeseca, a posjet turističkim destinacijama, odnosno turističkim paketima gdje su glavni akteri nosioci turističkih destinacija biti će tijekom jedanaestog mjeseca ove godine. Projektom sastanku sa strane VIDRA – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko podravske županije prisustvovali: Neda Martić-zamjenica ravnatelja, Emina Kovač-voditeljica odjela za gospodarstvo i poljoprivredu, Bojan Mijok –savjetnik za ruralni razvoj, te Sanja Rončević viši stručni suradnik u odjelu.


OBJAVLJENO 7. rujna, 2015 u kategoriji turizam
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919