NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U sklopu TOUR-PACK projekta održano Studijsko putovanje za poduzetnike iz sektora turizma

IPA CBC HU HR projekt TOUR-PACK započeo je s provedbom 1. ožujka 2015. godine, a glavni cilj projekta je integrirati i promicati turističku ponudu pograničnih županija Somogy, Virovitičko-podravske te Koprivničko-križevačke županije koja se temelji na regionalnoj i prirodnoj baštini te kulturnim i povijesnim vrijednostima. U cilju realizacije glavnog cilja, VIDRA- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije  kao projektni partner, dana 10.12. organizirala treće po redu jednodnevno Studijsko putovanje za predstavnike mađarskih poduzetnika iz Somogy županije.

Cilj ovog studijskog putovanja je bio upoznavanje poduzetnika iz Somogy županije sa odabranim turističkim destinacijama iz Virovitičko-podravske te Koprivničko-križevačke županije, a sve u cilju kreiranja potencijalnih prekograničnih turističkih paketa te razmijeni dosadašnjih iskustava u turističkom djelovanju. Članovi projektnih timova iz VIDRA-Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Grada Koprivnice, Centra za poduzetništvo iz Kapošvara te grada Barcsa zajedno sa poduzetnicima iz Mađarske posjetili su u Virovitičko-podravskoj županiji Gradski muzej, Restoran Dvorac, Crkvu sv. Rok te samostanski muzej, Zlatni klas u Otrovancu, a u Koprivničko-križevačkoj županiji Seljačko domaćinstvo i izletište  Jastrebov vrh iz  Bakovčica te gradske bazene Cerine.

logo1

OBJAVLJENO 15. prosinca, 2015 u kategoriji turizam
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919