NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U sklopu TOUR-PACK projekta održano Studijsko putovanje za poduzetnike iz sektora turizma

IPA CBC HU HR projekt TOUR-PACK započeo je s provedbom 1. ožujka 2015. godine, a glavni cilj projekta je integrirati i promicati turističku ponudu pograničnih županija Somogy, Virovitičko-podravske te Koprivničko-križevačke županije koja se temelji na regionalnoj i prirodnoj baštini te kulturnim i povijesnim vrijednostima.  

U cilju realizacije glavnog cilja, VIDRA- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije  kao projektni partner, dana 19.11. organizirala je jednodnevno Studijsko putovanje za poduzetnike sa područja Virovitičko-podravske županije. Cilj ovog studijskog putovanje je bio upoznavanje poduzetnika iz Virovitičko-podravske županije sa odabranim turističkim destinacijama iz Koprivničko-križevačke županije te Somogy županije, a sve u cilju kreiranja potencijalnih prekograničnih turističkih paketa te razmijeni dosadašnjih iskustava u turističkom djelovanju. Poduzetnici te članovi projektnih timova iz VIDRA-Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Grada Koprivnice, Centra za poduzetništvo iz Kapošvara te grada Barcsa posjetili su u Koprivničko-križevačkoj županiji Seljačko domaćinstvo i izletište  Jastrebov vrh iz  Bakovčica, Bazene  Cerine u  Koprivnici, Izletište i kušaonu vina Vidova suza iz Draganoveca te Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Grudić – izletište, vinotočje i vinariju Pomona. U Somogy županiji sudionici Studijskog putovanja posjetili su Edukacijski centar i sobe u Somogyszobu, Hotel Alexandra i lovačka kuća u Csokonyavisonta, Posjetiteljski centar Nacionalnog parka Dunav-Drava u Drávaszentes te Termalno kupalište te rekreacijski centar u Barcsu.

U prosincu 2015. godine VIDRA-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske organizirati će još dva jednodnevna studijska putovanja za poduzetnike iz Koprivničko-križevačke županije koji će posjetiti odabrane turističke destinacije iz Virovitičko-podravske županije te Somogy Županije (3. prosinca 2015.) te poduzetnike iz Somogy županije koji će posjetiti odabrane turističke destinacije iz Koprivničko-križevačke županije te Virovitičko-podravske županije (10. prosinca 2015.).

L1 L

OBJAVLJENO 20. studenog, 2015 u kategoriji turizam
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919