NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U Slavonskom Brodu okrugli stol slavonskih turističkih zajednica – Upravljanje turističkom destinacijom

U Slavonskom Brodu biti će održan okrugli stol „Upravljanje turističkom destinacijom” na kojemu će sudjelovati predstavnici slavonskih turističkih zajednica gradova i županija , kao i turističkog sektora Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske U Slavonskom Brodu biti će održan okrugli stol „Upravljanje turističkom destinacijom” na kojemu će sudjelovati predstavnici slavonskih turističkih zajednica gradova i županija, kao i turističkog sektora Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije. Bit će nazočni i ministar turizma Damir Bajs, predsjednik UHPA-e Boris Žgomba te direktor HTZ-a Niko Bulić.

Cilj okruglog stola, koji se održava u organizaciji Ministarstva turizma RH i Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), je poticanje partnerstva između nositelja turističke ponude unutar turističkih odredišta oko primjene Zakona o turističkim zajednicama i razvoja poslovanja odredišnih menadžment kompanija, odnosno agencija. Riječi će, između ostalog, biti i o razvoju novih turističkih proizvoda, zadaćama turističkih zajednica te o određivanju ovlasti i odgovornosti u upravljanju odredištem.

Izvor: www.vpz.hr

OBJAVLJENO 14. svibnja, 2010 u kategoriji Uncategorized
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919