NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U tijeku su pripremni radovi na gradilištu Panonskog drvnog centra kompetencija

Održana tehnička koordinacija izvođenja radova na izgradnji Panonskog drvnog centra kompetencija u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni II

U srijedu, 3.lipnja 2015., predstavnici investitora obišli su radove na gradilištu Panonskog drvnog centra kompetencija 삼성원 ttf 다운로드.

Tehnička koordinacija održana je između predstavnika investitora, koje je predstavljala VIDRA i predstavnika izvođača radova, tvrtke Lavčević-inženjering d.o.o., podizvođača, tvrtke Drvene konstrukcije d.o.o Firefox Hangul edition. te tvrtke koja provodi stručni nadzor radova, MG Plan d.o.o. koji su obišli teren gradilišta, nakon čega su održali sastanak. Tema koordinacije bila je trenutno stanje radova koji su u pripremnoj fazi, te vremenski plan provedbe aktivnosti test code.
Provedba projekta počela je u listopadu 2014. godine, a početak radova u 5. svibnja 2015. godine.

Nositelj projekta, ujedno jednog od prvih koji se realizira iz Strukturnih fondova EU u okviru Poziva za dostavu projektnih prijava „Shema bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu“ iz Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013., je Virovitičko-podravska županija 아미타경 다운로드.

Centar, koji će biti izgrađen u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni II, pružat će usluge malim i srednjim poduzetnicima iz drvno-prerađivačkog sektora u Hrvatskoj i regiji, i to u svim fazama razvoja finalnih proizvoda od drva, odnosno proizvoda s većom dodanom vrijednošću, s naglaskom na inovacije.Izgradnja Centra ima za cilj povećanje konkurentnosti drvno-prerađivačkih poduzeća na širem panonskom, ali i na čitavom području Republike Hrvatske, te će pružati usluge malim i srednjim poduzetnicima iz drvno-prerađivačkog sektora, i to u svim fazama razvoja finalnih proizvoda od drva, odnosno proizvoda s većom dodanom vrijednošću, s naglaskom na inovacije.Ukupna vrijednost projekta, čija će se provedba odvijati kroz 24 mjeseca, je 44.701.237,17 kn, a 99% vrijednosti projekta bit će financirano iz Strukturnih fondova EU dok Virovitičko-podravska županija, koja je nositelj projekta, financira razliku od 1% 스쿨데이즈 다운로드.

OBJAVLJENO 3. lipnja, 2015 u kategoriji Poduzetništvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165