NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U Virovitičko-podravskoj županiji poboljšat će se materijalni uvjeti u predškolskim ustanovama – ukupno 2.575.767,00 bespovratnih sredstava

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je rezultate Poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/ dječjim vrtićima u 2018. godini.

Rekonstrukcijom zgrada dječjih vrtića, fiksnom opremom i uređenjem okoliša dječjih igrališta poboljšat će se materijalni uvjeti predškolskih ustanova u općinama Voćin, Pitomača, Suhopolje te u gradovima Virovitici i Slatini. U općini Špišić Bukovica gradit će se nova dječja igrališta i to u naseljima Špišić Bukovica, Rogovac i Vukosavljevica. Općini Nova Bukovica odobrena su sredstva za izradu projektne dokumentacije za izgradnju dječjeg vrtića u naselju Nova Bukovica. Ukupan iznos odobrenih sredstava za projekte s područja Virovitičko-podravske županije je 2.575.767,00 kuna.

Ulaganje u objekte dječjih vrtića pridonijet će poboljšanju materijalnih uvjeta kao i podizanju kvalitete pedagoških standarda te ravnomjernijoj dostupnosti programa ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

OBJAVLJENO 11. lipnja, 2018 u kategoriji Infrastruktura
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 919