NOVOSTI

← Povratak na Novosti

U Visokoj školi za menadžmentu u turizmu i informatici u Virovitici studenti debatirali o zapošljavanju i educiranju u zemljama Europske unije

U sklopu projekta ”U srcu Europe” financiranog iz programa IPA INFO 2012 održana je debata za studente pod nazivom To be or not to be na kojoj se raspravljalo o mogućnostima i prilikama zapošljavanja i daljnjeg educiranja u drugim zemljama članicama Europske unije 2019 수능특강.

Obje grupe (afirmacijska i negacijska) su bile vrlo dobro pripremljene i imale jake argumente te su uspjeli svakog sudionika navesti na razmišljanje o ostajanju u Hrvatskoj ili odlasku za pronalaskom boljeg zaposlenja kenshi. No, odlukom sudaca (2/1) ipak je pobijedila negacijska grupa, odnosno grupa koja se zalagala za ostanak u Hrvatskoj i traženje ”Hrvatskog sna” windows 7 iso 무료 다운로드.

Debati su nazočili predstavnici VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije,  studenti 3 검정고시 다운로드. godine Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, predstavnici razvojne agencije Požeško-slavonske županije, 8 predstavnika debatnog kluba ”In medias res” te moderatorica debate Aleksandra Pavlović oracle 10g xe 다운로드.

Projekt U SRCU EUROPE – IPA INFO 2012 provodi Europski dom Slavonski Brod u suradnji s partnerima s ciljem informiranja i educiranja građana o strategijama, politikama, programima, fondovima i građanskim pravima u Europskoj uniji Illustrator cs6.

Partneri na provedbi projekta su: Vukovarsko-srijemska županija, Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije, VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod, Televizija Slavonije i Baranje, Vinkovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Grad Našice ShellScript ftp download.

Projekt je namijenjen mladima s manje mogućnosti, dugoročno nezaposlenima, stanovnicima nerazvijenih i udaljenih ruralnih područja, pripadnicima nacionalnih i etničkih manjina, organizacijama  civilnog  društva, institucijama koje se bave razvojem društvenih zajednica na lokalnoj i regionalnoj razini, predstavnicima poslovnog i javnog sektora, općenito – svim stanovnicima Slavonije veni vidi vici 다운로드. (www.vpz.hr, www.ravidra.hr)

OBJAVLJENO 17. prosinca, 2013 u kategoriji Obrazovanje i mladi
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165