NOVOSTI

← Povratak na Novosti

Ured za udruge objavio je Poziv na predlaganje kandidata za predstavnike organizacija civilnoga društva za članove i zamjene članova Radnih skupina za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje 2021. – 2027.

Sukladno Odluci o uspostavljanju radnih skupina za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. – 2027.  Nacionalnog koordinacijskog odbora za europske strukturne i investicijske fondove i instrumente Europske unije u Republici Hrvatskoj, Savjet za razvoj civilnoga društva na prijedlog organizacija civilnoga društva izabrati će predstavnike organizacija civilnoga društva, do tri člana sa zamjenama članova po pojedinoj radnoj skupini Walking Dead Season 9 4.

Uspostavljene su sljedeće radne skupine za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. – 2027.:

  • Radna skupina Pametna Hrvatska,
  • Radna skupina Zelena Hrvatska,
  • Radna skupina Povezana Hrvatska,
  • Radna skupina Solidarna Hrvatska i
  • Radna skupina za integrirani teritorijalni razvoj Lost Ark client download.

Više informacija o radnim skupinama, dostupno je na mrežnoj stranici Ureda za udruge Loving Vincent.

Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem obrasca dostupnog na mrežnoj stranici Ureda za udruge dostave prijedloge kandidata za članove i zamjene članova Radnih skupina za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje 2021 css 폰트. – 2027.

Prijedlozi se dostavljaju Uredu za udruge na adresu elektroničke pošte: savjet@udruge.vlada.hr

Rok za dostavu kandidatura je zaključno do ponedjeljka, 16 할리퀸 기도 다운로드. studenoga 2020. godine.

Više informacija možete pronaći na web stranici udruge.gov.hr (www.udruge.gov.hr)


OBJAVLJENO 12. studenog, 2020 u kategoriji Civilno društvo
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165