NOVOSTI

← Povratak na Novosti

USPOSTAVA I UREĐENJE POUČNIH STAZA, VIDIKOVACA I OSTALE MANJE INFRASTRUKTURE

Red Hat Linux 7

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je treći Natječaj za provedbu Podmjere 8.5. „Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava“- provedba tipa operacije 8.5.2 „Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020 Unbreakable download.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom natječaju iznosi 65.000.000,00 kuna.

Prihvatljivi korisnici su šumoposjednici, udruge šumoposjednika te udruge civilnog društva čije je područje djelovanja usmjereno na zaštitu okoliša i prirode i druge pravne osobe koje na temelju zakona imaju javne ovlasti, a čije je područje djelovanja usmjereno na zaštitu okoliša i prirode 류망의생 다운로드.

Intenzitet potpore je 100% od ukupnih prihvatljivih troškova.

Zahtjev za potporu se sastoji od dva dijela i podnosi se u dvije faze Turtle plane download. Prvi dio zahtjeva za potporu podnosi se od 1. lipnja 2020. godine od 12:00 sati do 31. kolovoza 2020. godine do 12:00 sati. 

Više informacija možete vidjeti OVDJE Download the 3ds emulation.

OBJAVLJENO 5. svibnja, 2020 u kategoriji Poljoprivreda
PODIJELI
TAGOVI

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/ravidra/public_html/wp-includes/l10n.php on line 1165